Johannes Trapl

Johannes Trapl laver vin i en lille bid af det østlige Niederösterreich, der i 2019 blev anerkedt som DAC Carnumtum.

Markerne er dyrket økologiske siden 2010 og blev certificeret biodynamisk i 2016. I vinterhalvåret sørger 35 geder for at holde græsset nede.

Jordbunden er overvejende loess, loam og limestone. Druerne høstes tidligt og giver vine på 10,50-12,50% alkohol.

2020 Grüner Veltliner er høstet tidligt fra terroir med stor koncentration af limestone og loam. Presses whole-bunch, med 15% skinkontakt i to uger. Lageret på gamle 500 liters fade og amphora. Giver stor friskhed og holder beskedne 10,50% alkohol.

De røde macerere så kort tid som muligt, for at give en sart og kølig frugt.

2020 Zweigelt
90% stål
10% 225 liters fade
11,50% alkohol

2018 St. Laurent
75% amphora
25% gamle 500 literes fade.
10,50% alkohol

2018 Karpentschiefer Blaufränkisch
70% 500 literes fade
30% amphora
12,50% alkohol

Viser alle 3 resultater